Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTAN

Väntan på besked

Förlamar

Slungar livet bort

Förpassas till väntans rum

             *

Livet alltför kort

Att på väntan spilla

Lev

Här och nu

Ta för dig

Av livet

Bara

        *

Hurtfriska ord

Klämkäckt

Kränker

Väntans vånda

          *

Går överstyr

           *

Nu den framsträckta

Hjälpande handen

Försiktigt fattas behövs

             *

Att tillsammans

Väntan dela

Tilsammans

Beskedet bida

          *

Gör livet värt

Leva

       *

Trots allt




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 11:49



Bookmark and Share


  noname_realmind
Väntans vånda inte alltid lätt att tas med...

Fint skrivet.
2008-04-18

  Elaine.S VIP
Beskriver verkligen känslorna/tankarna som uppfyller en sådan väntan.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP