ur arkivet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


Personlighetsstörning

 

 

i en värld utan speglar

finns inte ordet

narcissism

frågan är om självförälskelse

alls kan existera

skulle det finnas behov av smink

för hur mycket tid

skulle läggas på det egna utseendet

om inget fanns att spegla

sig i..

 

kunde världen tänkas vara annorlunda

om den enda spegeln

var din mors och fars

kärleksfulla ögon

i total bekräftelse

 

och senare i livet din

älskades förlorade blick?

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-18 12:29



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet
i en dikt som väcker tankar.
2008-04-23

  Ronny Berk
en tänkvärd text med en barndoms och vuxenlivs funderingar...
kräver eftertanke hos mej som läsare ...ja...
2008-04-18

  Elaine.S VIP
Intressant frågeställning och jag tror absolut att det skulle se annorlunda ut.
Men, jag tror att vi människor är funtade så att vi söker bilden av oss själva i vattnet som speglar sig eller locket till en gryta, t.o.m
skuggan skulle vi gjort till något ideal att rätta sig efter.....
2008-04-18

    Maria Malm
En intressant tanke..ingen tid skulle gå åt till att självkritisk stå framför en spegel, bli arg och besviken..
2008-04-18

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...ska fundera på det här...;)
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol