Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Jag har förminskas, krympit ihop
snart syns jag inte längre.
Mina ögon har tappat gnista
och kroppen är helt utan hopp.

Mina leder som sover,
musklerna har dött.
Mina ben vill inte gå
och armar som inte vill bära.

Min mun vill inte längre le
och känslor som jag inte orkar känna
Mitt hjärta som inte orkar pumpa
Jag orkar ingenting och vill bara sova.
somnar jag nu, sover jag föralltid




Fri vers av Dessie 35
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 14:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskriver diktarjaget känslan av förminskandets tvångströja...ja...
2008-04-28

  genni VIP
jag vill inte att Du somnar....för djupt
2008-04-18

  aol
ibland händer det så man är bara människa bra beskriven känsla
2008-04-18

  Fånga dagen
kram gumman jag vet hur det känns
bra att skriva
Anna-Karin
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35