Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens kraft vs. Människans envishet

när vinden

blåste samma blomkruka i golvet

för tredje gången i rad

antog jag

att det var dags att erkänna

att naturens Makt

är större än min tjurskallighet

 

 

Blomman pustade en lättnande suck

och sa...Äntligen




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-06-19 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson