Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 timmar


Ner i källaren
Leder trappan
Mot mörkret
Tyvärr

Avgrundsfukt i väggen
Tränger genom allt
Tränger märg och hjärta
Steg som aldrig vill ta slut

Vad hade vi här att göra
Var det inte bra som det var
Upp på vinden
Vid balkong och blomsterlådor

Inga svar
Ingen pratar
Oro
Tankar likt sprickor i taket

Vem älskar mig nu
Skruven vrids ett kvarts varv
Bytt är bytt
Borta för alltid

Tystnad
Borta för alltid
Kommer aldrig igen
Tystnad

Trappa upp trappa ner
Ner ner ner
Ner ner ner
Ekon någonstans inifrån




Fri vers av Jesper Kling
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-20 13:36



Bookmark and Share


    deb8
Bra text och rytm! Du trappar verkligen upp den snyggt till en väntande fasa.
Det enda jag möjligen hängde upp mig på var ordet tyvärr i första strofen som kändes något överflödigt. Den bar sig så bra ändå...
2008-04-20

  Tess the mess
Hörredu!
du är ju inte dålig du heller!:)
gillade den här alltså. som en krypande känsla av att något fruktansvärt är på väg att hända eller kanske redan händer.
keep it up!

\"ÄLSKA ALLTID EN POET!\"
/tess
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan