Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens tid

 

Sol strålar

vår ropar 

 

-Kom, kom min sköna!

 

Middag här

ölkväll där

 

-Låt mig få vara din käre!

 

Regn droppar

sommar gråter

 

-Trösta dig här hos mig!

 

Nätter varma 

stjärnor tala

 

-Somna här när solen dör!

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-20 19:35



Bookmark and Share


  micke marin
En himla massa inbjudningar, tycker jag det verkar som. Får en känsla av att det inte uppskattas.
2008-04-21

  korpfjäder
det här känns lite som en modern runa i ord. Skulle kunnat vara ristade bilder...gillar!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP