Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastpåse

Du trodde livet

var skyddat av en

ziplock bag

och kvävdes

när verkligheten kom ikapp

och stängde öppningen

för att bevisa motsatsen 




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-06-19 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson