Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Skuggan av en röst är ekot.
Ekot av tystnaden är oändligt
Men vi hör det aldrig.




Fri vers av Uttern
Läst 341 gånger
Publicerad 2008-04-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern