Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet till nya dar

 

 

Tystnaden

lyssnade till bruset

av nedsläckta ögonblick

 

När förbrukad tid

gick förbi till dåtid

och lämnade plats

 

För nya evigheter

att äga rum




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-06-20 02:17



Bookmark and Share


  vissla
härlig dikt som gav mig en glad känsla... och för tillfället är det ett mkt gott betyg :-)

kom på en liten slutrad som kanske kanske skulle kunna vara bra

"nya luftrum att äga"
vad tror du om det

men det kräver ju i så fall att äga borde försvinna från meningen ovanför

nedsläckta ögonblick - mycket tilltalande !!
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson