Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland inser jag när jag kommer tillbaka till den plats jag kallat mitt hem, att livet gått vidare och jag inte hör hemma längre


Att vara ett hem

Hon återvände till en stad

där livmodern haft sitt säte

men bristen på stimulerande nervimpulser

och ett syresatt blodomlopp

vittnade om att

livet hade gått vidare

och lämnat denna utpost

för en annan




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-06-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson