Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtande, skrikande ledsamhet

En tår
faller

Dras ner av tyngdkraften

Hänger fritt i luften

Några sekunder

Den landar på pappret

Gör det blött,

I ena hörnet.


Den känner sig ensam




Men den får snart en vän



En till tår landar

För att följas av fler.



Alla på grund av dig




Fri vers av Loviza
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 19:22



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3<3<3
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza