Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot

 

 

 

jag kommer ihåg

din hand

mot min kind

 

och det händer

att jag tar

 

med min hand

mot min kind

 

så jag kommer ihåg

din hand

mot min kind

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 802 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-21 23:41



Bookmark and Share


  a h de v
mysig
ljus
2008-07-08

  Gunwale VIP
Enkelt, tydligt, förmedlar mycket!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal