Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kursa

 

Tretton kvinnor och en man

Går på kurs

Mera lära sig om man kan

Se om man törs

¤

Anta utmaningar

Djupdykningar göra

Utan några aningar

Vart kursen föra

¤

Till förståelse större

Kunskaper mera

Öppna slutna dörren

Inbjuda flera

¤

Perspektiv och vinklingar

Erfarenheters rikedom ösa

Pröva flera "linkningar"

Att gamla knutar lösa

¤

Insikter glädjer

Arbete tungt

En och annan fjäder

Ner singla lugnt

¤

När din inre örn

Uppåt stiger

Efter inre törn

Ej mera tiger

¤

Våga klivet ut

Släppa fri, göra loss

Bojors styre slut

Sparka stoppande kloss

¤

Djupt in andas

Allt nytt blandas

Med det sparade

Ny start klarade

¤

Se framtiden an

Tretton kvinnor och en man

Gick på kurs

Vet de törs

                                                                                                             




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 09:35



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande poetat om att komma vidare, och lossa på gammalt, kanske rentav få kasta allt skräp. Och på köpet kanske finna vänner....
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP