Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I neonljusens stad

 

 

Herr oövervinnerlig

letade nattlig lust

i de döda vinklarna

 

hos princessan konsekvens

som gav varma läppar

utan röst

 

Undrade sedan

över klådan

som brann

i hans bröst




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-06-20 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson