Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rom


Rom byggdes inte på en dag
Men
den brann ner på en

Liksom

World Trade Center
Tvillingtornen
som raserades på en enda dag

Det säger väl allt om hur lätt saker och ting kan tas ifrån en
liksom kärleken
Något som man har gott och byggt på
under en lång lång tid

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
23/4-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 14:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Och tar otroligt lång tid att bygga upp igen- om det ens är möjligt.
Tänkvärd text!
2008-04-24

  anits VIP
Det är mycket som tas i från en
bara över en natt,vänskap man trott
på plötsligt är den borta
kärlek än värre
2008-04-23

  genni VIP
lång tid tar det att bygga upp ett förtroende,men snabbt går det att rasera....
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel