Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sova... att släpas in i sömn... att färdas...


trötta ögon
dimman tätnar
sakta faller sömnen
rakt in
i hjärtat
bäddar in mig
i varma tankar
lögner och fantasier
ibland tror jag nästan
att jag inte är trasig
det jagar mig
bilden av det sökta
de aldrig funna
och
fingrar
på händer
slingrandes
och stör
vänliga läppar
talande
vänliga ord
lugna röster
vaggar in mig
väver in mig
gräver ner mig
det känns
som
en
begravning
utan gråt
utan sorg
bara mörker
och lukten
av jord
och trä
instängd
i
min
förtjänade
lilla
värld
kraftlöst krafsande
på ytan
bryter inte upp
rostiga lås

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen