Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergakungen

 

dans 

in i berget

 

trollen

virvlar förvirrar

 

salen

kastar ekon

 

kronan

äger

 

varg

bergtagen

 

Jag blottade min strupe men du högg ändå 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 21:19



Bookmark and Share


  korpfjäder
i bergakungens sal kan det vara andra regler för strupar...
Undrar om det var vargen som högg.
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP