Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som det känns.




Försök inte, jag ger upp.

Här är kärleken.





























Och här är jag.




Fri vers av Elionwy
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elionwy
Elionwy