Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara se…


Dina ögon


Längtar så efter dina genomträngande ögon
Gud, penetrera min själ och SE allt som jag vill gömma undan
För dig är ju inget osynligt

Jag längtar så förtvivlat efter rynkorna i dina ögonvrår
Vill dra mina fingrar längs med åldersfårorna
kyssa bort en tår

Jag längtar efter kärlekens höjder
alla syndens fröjder
långt bortom sans och balans

Målar våra symboler i sanden
Skriver ditt namn i handen
Bär dig med mig i hjärtat- varthän jag går

Det är det enda jag får…




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 716 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-25 23:20



Bookmark and Share


  KristinaE
.. en gåva som består för alltid - kärlekens åtrå bortom det verkliga - bortom dagen finns om natten!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för