Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdiagnostik... (leka doktor helt åt helvete fel)



Patienten uppvisar symtom på följande

- sexuell apati, nervositet, frustration (sexuell), stress, konstupation, idioti, psykoser, dålig smak (fårtavla på väggen), m.m.

Diagnos

- liv

Rekommenderar intag av följande

- tid (x24 x7 x 365 x ca 40 år), ökad mängd s.k. omoral och ett måttligt intag av en mixtur på lagliga droger (kaffe, ciggaretter och alkohol) och estetisk chockterapi.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-04-26 23:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tiggaretter är inte bra för hälsan
men cigaretter dödar den iallafall
och dö skall vi ju alla en vacker dag
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen