Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På god väg mot \"Hej\"


Aprilmånen hänger lågt inatt

-----------------------------------------------

Har det jag uppfattat som mitt liv,

i själva verket varit en alldeles för djup dal,

för att kunna se över kanten?

Jag förstår inte vad det är

som har hållt mig nere,


men alltmedan den ljummna aprilvinden gör mig sällskap här i tomheten,

vet jag,

att jag är på god väg att kravla mig upp.

----------------------------------------------------

Du log mot mig idag,

och sa det enda ord som behövdes.

\"Hej\"

Jag hann inte finna modet att svara,

innan jag blåste iväg i folkhopen utanför populationsflugan i centrum,






men jag är på god väg





Att Finna MIG.


<3




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 23:30



Bookmark and Share


  Loviza
Hej =)

Vi hejar snygga killar på stan, eller hur? =) <3
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar