Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste skriva i...


Arla morgonstund

I denna arla morgonstund
Fick jag ej en timmes blund
Mina tankar var hos dig och ditt
Denna natt blev ingen hit
Nu sitter jag här i ottans kranka blekhet
Grubblandes över ett och annat epitet
Du vackre, undersköne, berusande prins
Tack för att du ÄR och finns




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för