Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


jag saknar dej

jag saknar dej

fast du bor nära känns det som mil i från

jag skulle bara kunna sätta mej på tåget och åka till dej

men det är så mkt hinner typ aldrig träffa dej

du är en av dem viktigaste i mitt liv

och ändå har jag bara träffat dej 3-4 gånger

JAG SAKNAR DEJ!!

gumman du är så himmla mkt för mej

jag älskar dej grovft mkt

hoppas du förstår släpper dej aldrig Nannie min älskade vän<3




Fri vers av ike
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-04-29 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ike