Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om en kille som jag aldrig kommer att få som aldrig någonsin kommer förstå


jag älskar dej så

ingen verkar förstå!!

jag kan inte tänka jag kan nästan inte stå bara för jag älskar dej så




Fri vers av ike
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-04-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ike