Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat ögat och handen

hjärtat blev krossat och kan inte längre lita på dej
hjärtat blev ensamt och gick i kras
hjärtat är nu svart och inte rött
hjärtat har en stor tom plats
hjärtat årkar inte mer
hjärtat måste nu sy flera stygn
hjärtat kan inte hitta tbx
hjärtat är nu lämmnat kvar

ögat kan inte längre se
ögat svider
ögat vill blunda för att inte låta blicken glimta på dej
ögat kan nu inte längre gråta för dej
ögat har nu slutit för dej

handen är inte längre din
handen stängdes en dag till
handen får inte känna sin vänn
handen är nu frusen och kall
handen är nu trött på samma gammla ring
handen är inte längre din




Fri vers av ike
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 20:22



Bookmark and Share


  Maria T
I den här dikten beskriver du
ensamhet,smärta,kyla, mörker
med stor inlevelse.
Mycket bra
2008-05-07

    I....
As bra text mn kanske lite mindre förkortningar?^^
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ike