Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut


Du vill inte
Så är det sagt
Ha barnet jag erbjuder

Inte något
Jag rört
Enligt dig
Förstört

Jag klamrar mig fast
Obegripligt begriplig

Dina vänner
Var aldrig vi

Står tyst
Dörren stängd

Ditt farväl
Som i stunden togs för något annat

Jag har
Trappsteg i virrvarr
Låst kappsäck
Återblickar

Jaget som var jag
Mot jag
Skäller på månen




Fri vers av Jesper Kling
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 23:04



Bookmark and Share


    deb8
Sättet du håller ihop texten på med korta rader ger en stram och återhållsam känsla som väl speglar innehållet i texten och framför allt rubriken som är så definitiv. Beskedet stöts liksom fram på ett krampaktigt och obehagligt sätt...Applåd!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan