Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kukens sperma.

det rinnner ner
från bröstet
till naveln
för att finna ändhållplatsen vid kanten av kalsongerna.


det är skönt att komma
Jag kommer flera gånger om dagen
i brist på annat
ett slags tidsfördriv
för att känna känslan Kärlek

för sex leder till kärlek
och kärlek leder till sex
men inte fan får jag någon kärlek.
varför? jag har ju sex
flera gånger om dagen!!



så jag luktar ständigt

Svett
eftersom jag har Sex
Sperma
eftersom jag har Sex


det torkar in
runt naveln
och hela min hy vid handen är intorkad Sperma


sen går jag ut
träffar folk
hälsar med
HÖGERHANDEN
och vips
helt plötsligt
har alla min sperma på sig.


och jag som har HIV
(fick reda på det förra året)
min sperma på din hand, min hiv-sperma!

jag hoppas
jag hoppas
jag hoppas
JAG HOPPAS

V E R K L I G E N

ATT NÅGON JÄVEL HADE ETT SÅR PÅ HANDEN
OCH ATT MIN HIV-SPERMA HITTADE DIT
DU SKALL DÖDEN DÖ! DIN JÄVLA FITTA!




Fri vers av Michael
Läst 902 gånger
Publicerad 2005-06-21 17:12



Bookmark and Share


    Boris.G.
Har du HIV? på skoj.
2006-06-13

    Mystery
Jag som trodde jag var paranoid när jag trodde detta hände.. Att min rädsla för att röra vid andra människor var egentligen obefogad.. Att dörrhantagen på offentliga platser egentligen var frächa.. Efter att ha läst denna, ja då kommer denna rädsla åter infinna sig kan jag säga.
Den gav mig både panik och kväljningar men kan ändå inte låta bli att säga att det var en jävligt fyndig rolig och bra text.. =) Tur att någon iaf är ärlig.. ;)
2006-03-28

  Zeratul
Av nån anledning kan jag tänka mig denna som en hiphop-text.
2006-01-13

    ej medlem längre
faktiskt skitkul =)
2005-12-29

  Manal
läste igenom dessa ord, väldigt noggrant. förlåt men hittar ingen poesi i den.
2005-06-23

  vissla
rekommenderar boxningshandskar att träda på
så kan du ju slåss lite
i stället

dumma dumma diktjag
2005-06-21

  madinsane
näää
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael