Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk efter läs detta och tänk!!!! om du vet nån som har problem elr vet att du får nån att bli sårad TÄNK!!!!


verkligheten och dens kamp

jag minns det forfarande hur jag paserar i koridorerna som är fulla med elver.

jag hör hur dem skriker \'jävla emo\' ,,du ser ut som en hora\' lär dej att se normal ut
TA DITT LIV VI ALLA HATAR DEJ! skär dej själv snällla försvinn

det va sånt jag fick höra nästan varje dag till s det gick för långt

jag satt med en kompis o hjälper henne med sitt arbete

efter en stund kom min matte/no lärare som hon åxå hade i samma ämnen.

han kollar på mej med en sträng blick vrf är du aldrig på lektionerna???
vrf ska alla andra behöva sitta i klassrummet och jobba och inte du??
vrf?? vrf?? vrf?? vrf?

om han hade lyssnat och höret va hans små elver kallade mej skrek efter mej viskade om mej så kanske han fick reda på svaret till hans stora gåta!!

en annan lärare kommer fram och till slut börjar hon att skälla på mej.
hon sa lägg av med ditt jävla trams nu!! du har aldrig blivit kallad sånt där ingen har hotat dej du inbilar dej bara en massa skit!

HÅLL KÄFTEN KÄRING DU VET INTE ETT SKIT!!! DU kanske skulle öppna både öronen och ögonen!!!

jag kände hur tårarna rann ner för kinden
och ilskan blev större.


det var min kamp mitt liv såg ut så i 1½ år och ingen hjälpte mej

vad min mamma och pappa en gjorde så blev det inte bra
hur mkt dem än ringde och hur många jag än fick prata med ändrades inte någonting.

skiten sitter forfarnade kvar och såren är inte borta än!
1½ år räckte för er att förstöra hela mitt liv!!
verklighetens verklighet!!!!

läs det här tänk och inse att du kan skada nån så djupt att dem kanske tar sitt liv för att slippa smärtan!!!!

jag klarade mej där imot från det när jag fick nya vänner som bryr sej om mej jag älskar er!!!!<3




Övriga genrer av ike
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 13:18



Bookmark and Share


    I....
Gu va hemskt! Ja had ede så oxo förut men inte så många vågade skrika saker för dom hade varit minna kompisar men ja fick alti dom dä blickarna å andra skriker ju fortfarande men de e bara å strunta i re eftersom dom inte menar de på riktit mn hur kan ingen annan se?
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ike