Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att glida isär

Skuggan av ett älskande par

reflekterat på livets stora duk

blev en skiftande projektion

när båda ville

olika saker

och bröts isär av dagsljuset

till enskilda skuggor

då mörkret föll igen




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-06-21 18:46



Bookmark and Share


  Markattan
En snygg och målande komposition om glidandet isär. Bra!
2005-06-21

  madinsane
ooo.. jag är så konstruktiv i dag.. oo..
bra!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson