Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somewhat modified


jägarens pojk gick i förväg

 

 


en plötslig hjortflock genom distungt likgilt
otyglat rykande sprängstoff


stekeln är en ömt stinn gallfrukt bakom örat
är pälsen rå och fuktig

som brådmogen strävan är

en oktobermorgon i augusti - hur outtalad
är inte en anda i halsen

är mulen ett vått semskskinn

mellan hasseln klipper länden yviga knippen

hur vigt snittar inte en hind

en diagonal över kidet i ett under




Fri vers av wayward - taiga
Läst 149 gånger
Publicerad 2008-05-02 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga