Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandar min livsnyans

.

Vitt

nej - önskebild bara

och lite grått

tja - men ändå inte

mera grått

bättre - men inte sanningen

lite svart däri

ja - närmar sig

lite till

till sist - bara svart



utan förskönande penseldrag




Fri vers av Mejja
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-06-22 09:54



Bookmark and Share


    Camapani
bra målat..nyanserat når du fram i din dikt.
2005-06-22

  Rachel Roth
om konsten att måla sin livsnyans..när det ju varierar...så lätt det blir...vitt eller svart...ont eller gott. Förresten fanns det inte något rött någonstans? Bra skrivet!
2005-06-22

  himlens hemlighet VIP
imponerad över hur du med så glada penseldrag målar så tungt
svartmålande...bra
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja