Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförsvarskramp

.

När rummet fylldes av vatten
kämpade jag inte
för att nå ytan




Fri vers av Mejja
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-06-22 09:51



Bookmark and Share


    Agneta
aj vad denna gör ont att läsa... men mycket bra är den... den berör riktigt
2005-07-10

  Hans w-art Westlund VIP
accepterande
2005-06-28

    Camapani
..sorgligt..fint skriven.
2005-06-22

  Rachel Roth
om du tittar på titeln på framsidan...kommer p:et lite på efterkälken och jag läste...självförsvarskram....men sen så såg jag...din dikt är så plågsamt sorglig.
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja