Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fly ensam är svårt, att flyga tillsammans är svårare

Mina ögon viker undan
Då du låter mig se in i din själ
Dina ögon är ilskna
Bara för att du vill mig väl
\"Snälla.. Gör inte om det igen\"
Var det enda du sa
Jag kunde bara nicka
Och svara ja
Men jag blev arg
Långt innuti
För enda skälet till att jag flydde till min egen värld
Var att du hade sagt att det inte kunde bli vi
Om du nu inte älskar mig så
Varför inte låta mig gå?




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 475 gånger
Publicerad 2008-05-02 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper