Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ändå



Men ändå

när det är som svårast

halt och slipprigt
och mörkret börjar falla

kanske bleknar målet....

Men
så plötsligt

en kvist knäcks
under Någons steg

Någon kommer mig till mötes


det är Han

som bryter mitt bröd

jag känner Hans närhet
och fylls med kraft




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 478 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-03 10:54



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja denna satte sig skönt om hjärtat och man blir glad.. applåder
2008-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just precis, ett
stöd i ryggen, så vips
är man en trygg en...
2008-05-06

    ej medlem längre
jag känner värme
2008-05-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Varma ord som inger hopp och längtan till det som är för mer än bara vardag..Underbart vackert!/B
2008-05-05

  Elaine.S VIP
Den här tyckte jag verkligen om för sin värme och sin tro.
2008-05-05

  Maria T
Barnaskapets Ande
lär mig ropa Abba Fader
2008-05-04

    Ken Cassel
Helt underbart

Kram
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-03

  Bibbi VIP
\"Korta minuter känslan åtnjuter, vad vi i sanning dock äga alltid\"...står i en gammal psalm som kom för mig.
Applåd!
2008-05-03

  thyra
Sköna rader som ger tröst!
2008-05-03

  nettizen
Närvaron .... omhuldad värme som skänker kraft....

Finns en känsla i den här som får orden att lysa. Mycket fint!!!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius