Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma hjärtan

Kärleken är lättvindig och svår att finna
men glädjen för andras lycka ska i mig brinna

När kärleken över nyblivna par starkt lyser
känner jag inte att mitt eget hjärta fryser

Jag är tacksam för den beskörda del jag har fått
och accepterar det som ödet lagt på min lott

Att kärlek bara är till för några utvalda få
och att vi andra ensamma genom livet får gå.




Fri vers av Brell
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 12:03



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Hur orkar man vara så empatisk som du? Var finner du styrka att alltid kunna glädjas för andra?

Sorgligt, starkt skrivet!
Duktigt!!!
2008-05-13

    theredroses
Kärleken är svår att finna. men jag LOVAR att de finns någon till dig med, du kommer inte behöva vara ensam! Fin dikt :)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Brell