Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet ingenting :)


Den soliga upplysningen


Jag ser dig

inte längre

som jag gjorde igår.

Du är Stenåldern

då mitt hjärta stelnade liksom en

koagulerad,

magmatisk massa,

och jag fortfarande inte kunde simma

i livets vatten.


Du är nu

dömd att vara glömd.

På mitt sätt.


Jag har lärt mig simma nu,

och kanske det,

tack vare dig?

Men jag kommer aldrig göra,

liksom jag gjorde då,

-- Stenåldern --

och falla så,

som jag gjorde.

Mina händer

skakar fortfarande svagt,

då jag minns Stenen,

och även när jag försöker

simma snabbare,

snyggare,

kraftfullare...




Det bästa kanske är,

att axeptera,






den man är?


*




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 21:33



Bookmark and Share


    Issand.
ja
det är det
det är det bästa\'
fiin ,:)
2008-06-09

  elden
väldigt bra (:
2008-05-07

  Loviza
Gillar :)
<3
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar