Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEGA W(H)AT(T)(?)

 

 

Det brann neon i fönstren

Dörrarna var förseglade i blod

Vi slogs i fotoblixtarna

Kröp sen ner i underjorden

Allt fångat i en "nightmare full of soul"

 

Vi nötte ut våra skor i vandring

Arkitektur och schweisk design på agendan

Hamnade stukade i en getingsommar

Tack vare skärpan slog vi runt

En ideologisk förhårdnad strandsatt

 

Dog det i en pelare av ljud?

Jag hör fortfarande gårdagens oväsen

Slitstarka inspelningar av offerlamm och sex

Hakan ramlade mot bröstkorgen

Lockelsen blev sann och allt föll på plats

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna