Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra min värld

Hur lätt vore det inte att bara vrida tillbaka klockan några år?
Allt hade jag kunnat förändra, jag hade sluppit mitt hjärtas sår.

Var det jag som betedde mig på helt fel sätt?
Att göra Dig lycklig och glad verkade ju så lätt.

I Dina armar kände jag mig så liten och trygg..
Tills Du svek mig, vem kunde ana att Du var så stygg?

Du gjorde mig lyckligare än någon annan någonsin gjort..
Varför varade det inte längre, varför tog det slut så fort?

Jag drömmer om att Du gör helt fantastiska saker med mig..
Jag är ta mig fan helt besatt av Dig!!




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-06-22 19:56



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Många fina meningar med sinneliga funderingar med berättigande..Det e bara att se framåt!!
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson