Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Are you sure it´s not heartburn?

 

 

En älskling

Hon älskar allt hon ser

Men hon handlar alltid fel

Nu svarar hon som en främling på mina rop ifrån sitt befästa fort

Jag är inte vem som helst för henne

Hon var min syster

Vi hittade tillbaka om och om igen

Vi välte världen och älskade på öppen gata

I varsitt mörker är det kallt

Hon förstår inte det där så här på avstånd

Hon ler kanske i sin bunker nu men vet inte åt vad

Jag skulle be henne komma hit

Men jag vet att hon fastnar här igen

 

 

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna