Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till himmelen


Jag kan se ditt (mitt) liv regna bort

Då jag tänker på all den tid jag slösat.

Alla dagar, veckor,

alla timmar jag suttit här,

och blickat ut genom fönstret,

och väntat på dig.

Suttit här, och sett höstens regn,

dra mina drömmar längsmed stuprännan,

tillsammans med alla löften.

Att ögon kan ljuga, visste jag inte, innan jag träffade dig.

De talade om för mig att

\"Här är prinsen, här är HAN!\"

Jag önskar att jag kunde leva om den tid,

som gått till spillo, på dig.

Jag önskar att jag kunde laga den glassjö som gått i bitar,

och laga guldklockan runt min handled.

Jag önskar att jag kunde laga blicken av träflisor,

och bevara vissa saker,



osagda.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-05 17:14



Bookmark and Share


  elden
känner verkligen igen känslan :)
2008-05-07

  Loviza
Jag önskar att jag kunde laga den glassjö som gått i bitar
Gillar meningen =) <3
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar