Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dej och jag kan inte fatta att det aldrig kommer hända......<3


årkar inte älska dej för det bara förstör mej

trött på allt nu vill bara bort här i från. varit med om så mkt o har flera sår
jag önskar att jag inte vaknar nästa morron bara ber en liten bön att bli nästa i kön.

jag har gått igenom mkt årkar inte mera har haft så få glada stunder och bara strävar efter flera. jag kan inte längre fortsätta slutar att gå och stannar mitt i vägen.

jakk ber o ber men jag årkar inte mer.
gud snälla hör mej o snälla gör mej hel
jag behöver min ängel han som får mej att le.

det var längesen som jag kännde lyckan
jag är inte längre värd nåt bara tryck kniven in i ryggen.

jag kan inte längre andas luften är jag inte mera värd
efter alla mina misstag så fanns ni inte här.

jämmt känner jag mej ensamm lessen o rädd ska livet va så här jag skriker efter hjälp!

vrf längtar jag efter något som jag aldrig kommer få?

jag vill ha ett nytt liv bara ta ett nytt kliv

jag försöker att ta mej upp men jag står kvar på 0 på livets skalla

jag blöder mer och mer och inget hjälper hur mkt jag än ber.
jag vill bara att det vi 2 ska vara.

önska att du hörde mej och jag önska att du förstår att jag mår dåligt utan dej
för du fick mej att falla som ett löv i från trädet. fan förstå att jag älskar dej.

jämmt känner jag mej ensamm lessen o rädd ska livet va så här jag skriker efter hjälp!

...............bara så du vet så årkar jag inte utan dej!!

jag känner inte dej mehn du fick mej att falla som ett löv i från trädet
o du betyder för mej jag säger det en gång till jag älskar dej otroligt<3<3





Fri vers av ike
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 22:55



Bookmark and Share


  aol
en så stark dikt om känslor
läs min dikt kär den önskar jag dej hoppas du gillar
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ike