Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen värmer

 

du vän

 

längtar till din

öppna famn

 

vi omfamnar varann

vågar vi älska

 

dessa dagar när solen värmer

 

du vän




Fri vers av KristinaE
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 23:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är som om solen tinar upp oss.
2008-05-11

  Maria T
En fin liten dikt om längtan
efter kärlek.
Grattis till placering bland
5 läsvärda texter
2008-05-11

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

En dikt som griper tag. Hoppas vännen hörde... hälsar vännen Fredrik
2008-05-06

  Mats Henricson
Jag bara njuter av Dessa Ljuvliga och Kärleksfyllda rader , Du Kan verkligen framkalla Rätt Stämning !! Bokmärker !
Måste bara tillägga att Din Kärlek framstår så oerhört Ren , Varm och,ändå, så Intensiv !!
2008-05-06

  Anders P VIP
enkel och varm. det räcker.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE