Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar en drog

Jag skapar en drog av sorg och hat
tänker förunderligt på allt som vi hade och var

Jag visste att lyckan var allt för bra
snart skulle livet få stå till svars

Nu fäller vi tårar och skriker om svar
men vet ju så väl att du ej kommer tillbak

Vi var dom enda på denna jord

(du och jag)




Fri vers av Intesomandra
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-06-23 11:12



Bookmark and Share


    Oskar Jönsson
Drog? Skulle säga gft men....
2005-06-23

  Evelina
Denna drog låter som en av dom värsta. Så lätt att börja med när saker går fel eller tar slut.
Texten är bra. Gilllar det om att "Nu fäller vi tårar och skriker om svar".
Fast i övrigt så kändes dikten lite stel att läsa.
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Intesomandra