Du gör dig själv illa…! Du är bilden speglad i min själ!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör dig själv illa…! Du är bilden speglad i min själ!!




SPEGELBILDEN...

Du…
världen utanför håller
ifrån vår sidenbädd
medan inom min dörr
är jag som dig anför…

Du…
kan ej krossa mitt hjärta
– gav det till dig

känner din smärta
gråter dina tårar

Du…
kan icke upplösa min dröm
– min dröm är du

mitt slott, min gud
min dag och natt

Du…
får inte lämna mig ensam
– har dig i skinnet

vandrar med mig
min kropp klär

Du…
Kan aldrig förstöra min lust
– den är din förtjänst

efter dina andetagen
pulsar i dina ådror

Du…
kan inte besudla min kärlek
– är luften du andas

ren, sprider energi
äkta, omger dig

Men,
ingen kan fullkomma mig
för den jag saknar är… Du!!


© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 976 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-05-08 19:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart så vackert
ord som fångar tål att
läsas många gånger
2008-06-06

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!!!
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek och passion
allt i ett, vilken
fin beskrivning
Du oss gett!
2008-05-10

  Quasimodo
Så varmt och så nära att andetagen känns mot huden för varje ord, kärleken så mitt i det innersta och pulserande !!!!!!!!
2008-05-10

  Elaine.S VIP
\"Du\" är ordet som allt handlar om och på ett mycket starkt sätt, bra!!
2008-05-09

  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2008-05-09

  mare VIP
..ljuvlig kärlek...aldrig förstöra min lust, den är din tjänst...........
besatt av denna underbara kärleken.....
2008-05-08

  * Ammi *
javisst, en underbar text av en underbar poetissa!
applåderna dundrar i salongen .. vi får åter njuta av dina ursköna alster
2008-05-08

  Jack E. Gladh VIP
Andas värme/kärlek
Åtråvärd läsning.
En mogenhet beskriven
i osjälvisk bejakelse.
2008-05-08

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt längtanshet i kärlekens spegelbild, så känslosam och vacker!
2008-05-08

  Fredrik P. VIP
tolkar diktverket
som en inre kärleksfull
dialog. å ena sidan
insikt, å andra sidan
uttryck...och en
spänning däremellan.
Fint!
2008-05-08

  LassO
kärlek...
2008-05-08

  Don Jorgé
Längtandes och kärleksfullt. Fint skrivet med väldigt fint språkbruk.
2008-05-08

  Night Soul Woman
Aaah . . . en vacker, passionerad kärleksförklaring:) Fint skrivet! *applåd*
2008-05-08

  aol
sagolik sjungande poesi
härlig rytm i en så innerligt vacker känslosam poesi
2008-05-08

  Larz Gustafsson VIP
\"Älska mig, Bill. Låt tiden stå still. Kyss mig tills kaffet blir kallt\" (Hoola Bandoola Band)

Den liksom kom till mig när jag läste...

Mikro- contra makrokosmos.
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris