Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tid och rum

står du där
I mina tankar så är det dig som jag bär på
Titt som tätt är du där och hälsar på mig
med din närvaro
Hur mycket som jag än försöker att tänka på annat kan mina tankar aldrig släppa dig i sin frånvaro
Måste nog vara kär
Så fort du är vid min sida känner jag mig som ett blåbär
Titta på mina kinder
De är alldeles röda som en ballong

Mellan tid och rum ……………..

Ken Cassel
10/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-10 18:03



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
bra diktat...
tankarna känns igen...
kb
2008-05-10

  Sladjana Zubcevic
Som Anits sa: \"Drömmande poesi\"
F I N T!
2008-05-10

  anits VIP
Drömmande poesi
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel