Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Ett sorgset hjärtas talan
medför lidande o empati.

Även ett glatt skratt
fångar dig.

Kanske är det så, att just nu
behöver du läka?

Kanske behöver du le,
kanske behöver du lyckas?

Livet är en spegel.
En spegel som är din.

I andra träffar du din egen reflektion
De är just dom som medför
det inre i dig.

Just du, kan välja.
Välj dom du väljer i dig.

Ge reflektionen svar.
Ge dig själv äran
att sörj,
gläds,
skratta,
gråt och
låt andra människor få vara en
anledning

till dina
känslor.

Du kan välja ditt liv
helt ensam.
-bara du.

Med dig själv som ledare,
kan du allt.
Med respekt och kärlek för dig själv
lyckas du.

Du märker det
i det
du har omkring dig.

Det du är.
Med dom du har.
Med dig.




Övriga genrer av wellness tina
Läst 631 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-11 22:21



Bookmark and Share


  jonke
yes, you are on the w track my friend:-)
2009-07-15

  wellness tina
Jo, det händer att jag styrks.
min spegel.. e endast jag.
2009-05-20

  Don Jorgé
Mjukt och varmt. Mycket fint.
2008-07-15

  Nasrin
med respekt och kärlek till dig själv, gillas . mycket vackert!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

wellness tina
wellness tina