Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hänryckningens tid

Sippor i morgonstund
nickar en hälsning i
vördnad mot jorden

solens händer trevande
mellan savande träd
väcker trötta själar

i min trädgård växer
svarta tulpaner
men man vänjer sig

vänligt över jorden
glänser strålen
av himmelskt hopp




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 428 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-12 07:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Åh, så ljuvligt!
Det ÄR
hänryckningens
tid!
2008-05-13

  Leif Furstedt VIP
Det är en härlig tid beskriven.
2008-05-12

  © anakreon VIP
Platsar som nr 1 i naturens egen psalmbok
2008-05-12

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-05-12

  Nils Sondefors
Vemodsfylld optimistisk livsbejakande fint komponerad dikt!
Applåd.
Bokmärkes.
2008-05-12

  Carola Zettergren
Vackert om när våren mixas med både glädje och sorg!
2008-05-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Blommande knopp, som
sticker opp, ger hopp!
Hej hopp säger jag!
*****************
2008-05-12

  aol
så sommarvackert
2008-05-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Visst är det underbart, precis som du så underbart har diktat här.
Applåd!/B
2008-05-12

  devilsangel
vackra sommarrader, men svarta tulpaner? det lät dystert...
2008-05-12

  Lena Renman
Fin sommar vår och livshälsning

lena
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm