Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Oro

 

S-P-L-I-T-T-R-A-D varelse

kollar spisen fem gånger

för säkerhets skull

men lämnar ändå huset

osäker om den var på




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-06-25 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson