Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av sex

 

upprepade nätter

av grannens ljudliga sex

följdes av tystnad




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 928 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-25 16:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket bra sista stycket
rymmer
många tolkningar
jag tolkar ensamhet
2005-06-25

  utopia
hmm.. först tycte jag att dikten kändes som jaha.. ännu en sexdikt. men den sista meningen gör att dikten istället handlar om mycketmycket mer än det du skriver om.

riktigt snyggt.
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson