Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mission: Blues

 

 

Glöm inte den tomhänte

Men gör aldrig tomheten till din vän

Tillåt inte att allvaret och bluesen läggs undan

För tomheten kan aldrig fyllas med yta, inredning och strunt

 

Tiden vänder aldrig, det vet alla som någon gång hört blues




Fri vers av theperna
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 08:43



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Njuter av din sista rad: sätter genast på en platta (ursäkta nördigheten men passar förstås på att skriva ut vad jag lyssnar på: J B Lenoir.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna